Vrea bani de pe urma copilului ucis! Gestul făcut de mama Mariei, fata omorâtă în stradă la Truşeşti, pentru a obţine 50.000 de euro
21/05/2023 23:30 in STIRI

Silvia Gorincu, mama Mariei Alexandru, fetița de la centrul de plasament din Trușești care a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuțit în timp ce mergea cu uratul, cere daune morale de la criminal.

Chiar dacă și-a abandonat copilul, care a fost preluat în grija statului, Silvia Gorincu susține acum că a avut mult de suferit din cauza morții acestuia. Ea s-a constituit parte civilă în procesul penal împotriva lui Cătălin Rățușcă, tânărul care a înjunghiat-o pe adolescenta de 14 ani, solicitând daune în valoare de 50.000 euro.

Cătălin Rățușcă, în vârstă de 20 de ani, din comuna Durnești, este acuzat de săvârșirea infracțiunii de "omor calificat". Ancheta procurorilor a relevat că individul a premeditat fapta, fiind deranjat de refuzul consecvent al Mariei de a-i fi iubita. El a urmărit-o în ziua de ajun în Trușești și a înjunghiat-o de mai multe ori, cauzându-i leziuni incompatibile cu viața.

Atacatorul a fost prins în Gara Trușești, iar Maria a fost ucisă în ajunul Anului Nou în timp ce mergea cu uratul, alături de fratele ei de nouă ani, care a cerut ajutor sperând să-și salveze sora.

COMMENTS