13 echipaje de la mai multe școli din Botoșani s-au întrecut la concursul „Cu viața mea apăr viața”. Vezi clasamentul!
21/05/2023 11:08 in STIRI

52 de elevi au participat, sâmbătă, la concursul cu tematică de protecţie civilă “Cu viaţa mea apăr viaţa”. Competiția s-a desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și a reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dersca, Dumbrăvița și Flămânzi.

Concurenții au avut de trecut o probă teoretică, cu întrebări din domeniul protecţiei civile și două probe practice: transportarea unei persoane accidentate pe targă pe o distanță de 50 m și deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, contracronometru.

La final, clasamentul se prezintă astfel:

Categoria gimnaziu băieți /mixt
– echipajul Școlii Gimnaziale nr.17 Botoșani;
– echipajul Școlii Gimnaziale “Spiru Haret” Dorohoi;
– echipajul Școlii Gimnaziale “Mihail Sadoveanu” Dumbrăvița;

La categoria fete
– echipajul Școlii Gimnaziale “Nicolae Iorga”Dersca;

La categoria liceu:
– echipajul Liceul “Regina Maria” Dorohoi;
– echipajul Liceului Teoretic „Grigore Antipa” Botoșani;
– echipajul Colegiului Tehnic “Gheorghe Asachi” Botoșani.

”Adresăm felicitări tuturor elevilor care au participat și instituțiilor de învățământ din care aceștia au făcut parte: Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Botoșani, Liceul „Regina Maria” Dorohoi, Liceul cu Program Sportiv Botoșani, Liceul Teoretic „Grigore Antipa” Botoșani, Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sf. Ioan Iacob” Dorohoi, Liceul Tehnologic “Nicolae Bălcescu” Flămânzi, Școala Profesională de Cooperație Botoșani, Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” Dumbrăvița, Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Dersca, Școala Gimnazială „Spiru Haret” Dorohoi, Școala Gimnazială nr. 10 Botoșani și Școala Gimnazială nr. 17 Botoșani”, este mesajul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.
Competiția a fost organizată de ISU Botoșani și Inspectoratul Școlar Județean, cu sprijinul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Botoșani și Filialei Județene – Crucea Roșie Botoșani.

 

COMMENTS