Mai multe instituții din Botoșani fac angajări. Salarii de până la 7.800 lei
10/05/2023 09:31 in STIRI

Mai multe instituții din Botoșani fac angajări în această perioadă. Botoșănenii interesați de un loc de muncă pot susține concursurile organizate de acestea.

Spre exemplu, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani caută să angajeze consilier de administrație publică, cu studii superioare și vechime de șapte ani. Concursul va avea loc pe 6 iunie.

Primăria Botoșani angajează consilier administrație publică, cu studii superioare în domeniile: ingineria instalatiilor,ing. civila,electrica,mecanica, ing. si management, ing. idustriala, stiinte economice și vechime de șapte ani. Concursul va avea loc pe 12 iunie, iar salariul depășește 7.800 lei.

Teatrul Mihai Eminescu Botoșani caută inspector specialitatea în administrație publică. Se cer studii superioare, iar concursul va avea loc pe 22 și 24 mai.

Inspector de specialitate în administrație publică caută și Direcția Servicii Publice Botoșani, cu studii superioare și un salariu de 4.431 lei. Tot inspector de specialitate în administrație publică vrea să angajeze și Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani, cu superioare în domeniile stiinte economice, juridice, ingineresti.

Biblioteca Mihai Eminescu angajează bibliotecar, cu studii superioare și un salariu de 4.647 lei. Concursul va avea loc pe 22 mai, dar dosarele se depun până pe 12 mai.

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani vrea să angajeze economist pentru un salariu de peste 5.000 lei și studii superioare.

De asemenea, Direcția de Asistență Socială Botoșani caută asistent social pentru un salariu  de 3.950 lei.

 

COMMENTS