Bursa generală a locurilor de muncă organizată de AJOFM Botoșani. Când va avea loc și locația!
03/05/2023 11:38 in STIRI

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani va organiza vineri, 12 mai 2023, începând cu ora 09:00, o nouă ediție a "Bursei generale a locurilor de muncă".

Acțiunea va avea loc în incinta Sălii Polivalente ”Elisabeta Lipa”  din municipiul Botoșani.

Noua ediție a Bursei Generale a Locurilor de Muncă are ca obiective principale: creșterea gradului de ocupare pentru toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă; crearea de noi oportunități pentru angajatori în identificarea potențialilor viitori angajați care pot contribui la succesul activității economice, prin abilitățile și competențele lor, transmite printr-un comunicat AJOFM Botoșani

Agenții economici care vor participa la eveniment vor avea prilejul să-și recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Participarea, atât a reprezentanților agenților economici cât și a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită. 

Agenții economici interesați pot să-și confirme participarea și să trimită lista cu posturile disponibile prin e-mail la adresa următoare: florin.pricop.bt@anofm.gov.ro.

 

 

COMMENTS