Locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani angajează
16/04/2023 19:14 in STIRI

Mai multe instituții publice din județul Botoșani fac angajări. Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat, treapta III – instalator, din cadrul Serviciului Baze Sportive și Agrement. Doasarele se depun la sediul instituției până pe 27 aprilie.

Administrația Națională „Apele Române” – Exploatarea Complexă Stânca-Costești, Iași, Județul Iași organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de electrician de întreținere și reparații, în cadrul Formației Reparații hidromecanice, mijloace de transport și service, din cadrul  E.C. Stânca-Costești. Activitatea profesională a electricianului, se va desfășura în cadrul Formatiei Reparații hidromecanice, mijloace de transport și service, la Nodul Hidrotehnic Stânca-Costeşti, loc. Stânca, oraș Ștefănești, jud. Botoşani. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 2 mai.

Administrația Națională „Apele Române” – Exploatarea Complexă Stânca-Costești, Iași, Județul Iași organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de tractorist, în cadrul Formației Reparații hidromecanice, mijloace de transport și service, din cadrul  E.C. Stânca-Costești. Activitatea profesională a electricianului, se va desfășura în cadrul Formatiei Reparații hidromecanice, mijloace de transport și service, la Nodul Hidrotehnic Stânca-Costeşti, loc. Stȃnca, oraș Ștefănești. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 2 mai.

Primăria Orașului Flămânzi organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de expert activități recreative, în cadrul Proiectului „EDUsmart- Măsuri integrate pentru stimularea participării la educație a copiilor cu părinți plecați la muncă în străinătate din Orașul Flămânzi. 21 aprilie 2023, ora 15.00 este termenul limită de depunere a dosarelor.

Primăria Orașului Săveni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, până la 12.04.2026, a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de inspector de specialitate IA, în cadrul Compartimentului Proiecte finanțate din fonduri externe. Termenul limită de depunere a dosarelor este 28 aprilie.

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de Operator Lumini-Imagine-Sunet, la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani / Cinematograf „Unirii”. 2 mai 2023, ora 16.00 este termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs.

 

COMMENTS