Angajări la trei instituții publice din Botoșani. Ce posturi au fost scoase la concurs!
09/04/2023 11:15 in STIRI

Trei instituții publice din județul Botoșani fac angajări. Seminarul Teologic Liceal Ortodox Sfântul Gheorghe, Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, după cum urmează: îngrijitor și muncitor II (bucătar).

19 aprilie 2023 este termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs, iar pe 27 aprilie are loc proba scrisă. Pe 2 mai are loc proba practică, iar interviul are loc pe 4 mai.

Spitalul Municipal Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de biochimist, grad profesional debutant, la Laboratorul Analize Medicale.

20 aprilie 2023, ora 15:00, este termenul limită de depunere a dosarelor de concurs, iar pe 24 mai are loc proba scrisă. Pe 26 mai are loc proba practică.

Primăria Orașului Săveni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de îngrijitor clădiri I, în cadrul Bibliotecii Orașului Săveni. Se cer studii: minim studii generale absolvite; vechime în muncă: minim 7 ani.

24 aprilie 2023, ora 16:00, este termenul limită de depunere a dosarelor. Proba scrisă are loc pe 3 mai, iar interviul are loc pe 5 mai.

 

COMMENTS