Amendă de 20.000 lei, dată de polițiști unui bărbat prins cu 64 de pachete de țigări de contrabandă, în Piața Mare din Botoșani
08/04/2023 11:22 in STIRI

Un bărbat a primit o amendă uriașă, de 20.000 lei, de la polițiști, după ce a fost prins cu 64 de pachete de țigări de contrabandă, în Piața Mare din Botoșani.

Vineri, 7 aprilie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat o acțiune, în zona Pieței Centrale din municipiul Botoșani, pentru prevenirea și combaterea contrabandei și comerțului ilicit cu țigarete.

În cadrul activităților desfășurate au fost verificate 8 persoane, iar asupra unora dintre acestea au fost găsite, în total, aproximativ 200 de pachete de țigarete, de proveniență Duty-Free, Republica Moldova și Ucraina.

”Un bărbat, de 40 de ani, a fost depistat în timp ce deținea asupra sa, 64 de pachete de țigarete, de diferite mărci, netimbrate corespunzător. Față de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 20.000 de lei”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Judetean.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate sancțiuni în valoare de 40.000 de lei și a fost dispusă confiscarea țigaretelor.

 

COMMENTS