ADS
ADS
ADS
El este botoșăneanul de la Drumuri, găsit mort de colegi. Lucra de 33 de ani în domeniu
07/04/2023 13:29 in STIRI

Botoșăneanul de 57 de ani, angajat la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, care a fost găsit mort de colegi, era un om extrem de apreciat. Cu o experiență de 33 de ani în cadrul Secției Drumuri Naționale Botoșani, Dumitru Ichim era printre cei mai buni angajați ai instituției.

Vineri dimineață, botoșăneanul a fost găsit mort în Districtul Săveni. Colegii săi au dat de el și au chemat autoritățile. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea lui.

„Aflat în perioada de repaus după activitatea de deszăpezire desfășurată pe fondul atenționărilor „Cod roșu” de vreme severă, acesta a fost găsit fără suflare de către colegi în dimineața zilei de astăzi, 07 aprilie, în spațiul de odihnă destinat lucrătorilor amenajat la Districtul Săveni. În ceea ce privește cauzele și circumstanțele decesului, acestea sunt analizate de către organele de anchetă, singurele abilitate să facă precizări în acest caz. Dumitru Ichim era angajat de 33 de ani în cadrul SDN Botoșani, timp în care a desfășurat activități specifice întreținerii drumurilor naționale. Pe această cale, DRDP Iași își exprimă regretul la trecerea sa în neființă și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Drum lin spre ceruri, drag coleg!”, este mesajul DRDP Iași.

 

COMMENTS