Nesimțirea i-a costat! Botoșăneni care consumau alcool în Centrul Istoric, aruncau ambalaje și coji de semințe pe jos ori încercau să distrugă locurile de joacă pentru copii
04/04/2023 18:14 in STIRI

Nesimțirea i-a costat pe câțiva botoșăneni care au uitat orice normă de bun simț și au început să se manifeste în public ca-n Evul Mediu. Polițiștii locali i-au amendat.

În data de 31.03.2023, în intervalul orar 15:00 – 17.00, polițiștii locali au dispus sancționarea contravențională a două persoane potrivit Legii nr. 61/1991, în zona Cinematografului Luceafărul și Centru Istoric pentru consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public.

În aceeși zi, în jurul orelor 23.00, pe timpul patrulării în Parcul Curcubeului, polițiștii locali au surprins un grup de șase tineri, care se manifestau gălăgios și aruncau resturi de ambalaje și coji de la semințe pe jos.

„Motivat de cele constatate, a fost dispusă sancționarea contravențională potrivit H.C.L. nr. 355/2011 și îndepărtarea din zonă. Tot în aceeași zonă, dar în parcul de joacă amenajat pentru copii, au fost identificați alți patru tineri care foloseau necorepunzător echipamentele destinate celor mici. Polițiștii locali i-au legitimat pe tineri și avertizat cu privire la faptul că prin acțiunile lor pot distruge echipamentele de joacă, amenajate pentru copii”, precizează Poliția Locală.

 

COMMENTS