Cum s-a produs accidentul în care a murit botoșăneanul de 29 de ani. Răzvan n-a avut nicio șansă
04/04/2023 11:57 in STIRI

Botoșăneanul de 29 de ani, care a murit într-un cumplit accident rutier, în Anglia, n-a avut nicio șansă de supraviețuire, atât de puternic a fost impactul. Leziunile suferit au fost extrem de grave.

Răzvan Brumar circula cu o motocicletă când a fost lovit de un BMW, condus de șofer de 33 de ani, care era sub influența băuturilor alcoolice. Probabil din cauza consumului de băuturi alcoolice, șoferul mașinii ar fi intrat pe contrasens.

Poliția caută martori ai accidentului sau imagini de la fața locului. Coliziunea a avut loc în Haslington, lângă Crewe, pe 31 martie, în jurul orei 11.20. Botoșăneanul a fost găsit la fața locului cu leziuni grave și a fost dus la spital, dar în ciuda eforturilor cadrelor medicale de a-l ține în viață, acesta a decedat. Șoferul BMW-ului a fost reținut, iar apoi eliberat pe cauțiune.

Acum, familia are nevoie de ajutor pentru repatrierea trupului neînsuflețit

„Îndraznesc să scriu aceste cuvinte pentru a apela la ajutorul dumneavoastră în stringerea unui fond pentru a reînpatria trupul lui Brumar Răzvan decedat în urma unui tragic accident rutier în Anglia.

Colegi, prieteni si toti cei care pot da o mînă acestei mame cu grave probleme de sănatate vă rog din suflet haideți să o ajutam. Brumar Viorica, IBAN RO63BTRLRONCRT0247210201 sau să o contactați personal la numărul de telefon 0040748157836, în Botosani. Drum bun spre îngeri dragul nostru Razvan, nu te vom uita niciodată”, este apelul disperat pentru ajutorarea familiei.

Rudele vor să îi aducă acasă, la Botoșani, trupul neînsuflețit pentru a-l înmormânta creștinește.

 

COMMENTS