Încă un tânăr din Botoșani, cu un talent aparte, a făcut spectacol la „Românii au talent”
25/03/2023 09:43 in STIRI

Botoșăneanul Adrian Mircescu a mers la Românii au talent îndrumat de bunicul său. A început să cânte la pian la vârsta de 5 ani, când a primit cadou un pian de jucărie și astfel și-a descoperit talentul. Odată cu începerea școlii, s-a înscris la “Liceul de Artă” din Botoșani, la secțiunea pian, și astfel și-a dezvoltat talentul. A început să meargă la cât mai multe concursuri și olimpiade, câștigând mai mereu premii mari.

De asemenea, tânărul face parte și dintr-un ansamblu de dansuri populare cu care călătorește peste tot în lume, potrivit Protv.ro. Se mândrește că poate să arate și altor culturi ce tradițîi frumoase avem.

Moștenește acest talent de la bunicul său, care a studiat și el în copilărie pianul, iar mai încolo a studiat clarinetul, ajungând să cânte în Fanfara Militară.  Pe scena de la Românii au talent, Adrian a intepretat melodii de la Queen la pian, uimind publicul și juriul:

“A fost excelent. Nu mă așteptam la o așa alegere. Nu am auzit până acum Queen interpretat la pian atât de bine. E o poveste ce faci acolo”, a spus Mihai Bobonete.

 

COMMENTS