La 87 de ani, o bătrânică din Botoșani a ajuns să se încălzească cu o cărămidă
05/03/2023 13:51 in STIRI

O bătrânică de 87 de ani, din județul Botoșani, a ajuns să se încălzească cu o cărămidă pentru a face economie. Bătrânica Maria este comuna Cristinești. Locuiește singură și se descurcă tare greu. Bolnavă, neputincioasă și cu o pensie mică, bătrâna își duce zilele rămase în singurătate și cu multe lipsuri.

Cazul său a ajuns în atenția Simonei Elena Suhan, care a demarat o campanie pentru ajutorarea ei.

„O știu de câțiva ani, și o ajutam de fiecare data cum putem și cu ce are nevoie și trimitem voluntari în funcție de ce se doneaza în cadrul Asociației Umanitare Simona Elena și Voluntarii:de la alimente, mâncare caldă și Pampers, pana la haine și medicamente. Dar de data aceasta în luna februarie am găsit-o în camaruta ei, învelită bine sub plapumă cu o cărămidă învelită sub ea ca să poată face economie la lemne și nu-mi venea sa cred ca trăim aceste vremuri”, a mărturisit Elena Suhan.

Întrebată de ce a recurs la această modalitate, bătrâna a spus că face economie la bani ca să nu rămână complet în frig.

„Mai, mamă, mai, am o pensie prea mică și dacă nu păstrez bănuții putini, voi rămâne în frig.,,Și uite asa cu cărămidă asta încălzită pe plita de la focul de dimineață și învelită bine în săculețul cusut de mine am învățat să fac economie”, a spus bătrânica, ale cărei lemne sunt pe terminate.

Bunicuta Maria din satul Cristinesti județul Botoșani are mare nevoie de pampers L-XL, alimente și lemne. Cei care vor să ajute pot merge direct la locuința ei să îi facă o bucurie sau pot lua legătura cu Asociația Umanitară Simona Elena și Voluntarii.

Modalitati de a dona: Banca Transilvania 

Denumire entitate: Asociația Umanitara Simona Elena si Voluntarii, str. Aleea Pinului nr. 1, oraș Dorohoi județ Botoșani 

Cod de înregistrare fiscală: 43787730

IBAN RON: RO06BTRLRONCRT0587762901

IBAN EUR: RO53BTRLEURCRT0587762901 

IBAN GBP: RO11BTRLGBPCRT0587762901 

Cod BIC/SWIFT: BTRLRO22

Cu mențiunea: bunica Maria

PAYPAL

https://www.paypal.me/SEVSimonaElena

REVOLUT: 0757139794

Relatii la telefon: 0040757139794 Asociația Umanitara Simona Elena si Voluntarii.

 

COMMENTS