Locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani angajează
05/03/2023 09:10 in STIRI

Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări. Este vorba de Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad, Sistemul de Gospodărire a Apelor Botoșani, care organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de hidrometru – 1 post la Formația Sitna din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor Botoșani. Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice, Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de lăcătuș mecanic, treapta III. Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice, Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor necalificat (gropar), treapta I. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Vorona, județul Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor necalificat, în cadrul Compartimentului Gospodărie Comunală. Vezi aici conditiile!

 

COMMENTS