FC Botoșani scoate la licitație afișul meciului cu FC Argeș, cu semnătura lui Mailat. Banii vor ajunge la o fetiță cu boala Lyme
05/02/2023 10:41 in STIRI

FC Botoșani scoate la licitație afișul meciului cu FC Argeș, cu semnătura lui Mailat, iar banii vor ajunge la o fetiță cu boala Lyme. Suma va fi donată către Sara Pleșa-Popescu.  

“Cu o saptamană in urmă am trait bucuria unui meci memorabil, în care Sebastian Mailat – jucătorul portretizat pe afișul de impact – a fost chiar marcatorul celor doua goluri ale partidei”, spun reprezentanții FC Botoșani.

„Pe teren, baieții nostri au câștigat o luptă importantă. La câteva sute de kilometri distanță, la Cluj, Sara Pleșa-Popescu duce zi de zi o luptă mult mai importantă, pentru viața ei, o luptă în care speranța este tot mai mică fără ajutorul oamenilor. Diagnosticată în cele din urmă cu boala Lyme, după multe diagnostice si tratamente greșite, Sara are multe simptome grave și mai multe intrebări.

Cu mobilitate scazută, ramasă de timpuriu fără tată, ea este ingrijită acum de mama de profesie pictor bisericesc, mai tot timpul șomeră. Absolventă de Istoria si Teoria Artei la UBB din Cluj, cu un master in Literatura Comparata, Sara a gasit puterea de a scrie o carte pentru a documenta drumul acesta greu al vieții ei. Haideți să o ajutăm să mai facă un pas”, scriu pe pagina de Facebook cei de la FC Botoșani.

Pe langă afișul meciului și satisfacția sufletească, castigătorul va obține și un bilet la partida cu FC Petrolul Ploiești de luni 06.02., de la ora 17.00, în cazul in care locuiește în Botoșani sau Suceava.

Va fi declarată caștigătoare persoana care a licitat cel mai mult până luni, 06.02.2023, la ora 12.00. Cei care vor să participe la licitație trebuie să urmeze pașii prezentați AICI!

Resursele necesare pentru tratamente și investigații depășesc cu mult resursele familiei, așa că orice sumă este binevenită. Daca doriți să faceți donații, puteți folosi unul dintre conturile următoare:

  • IBAN cont în lei Banca Transilvania: RO67BTRLRONCRT0298191001
  • Titular cont: SARA PLEȘA POPESCU
  • IBAN Revolut: RO86 BREL 0005 5170 1493 0100
  • Beneficiar: Sara Pleșa Popescu

 

 

COMMENTS