Traficul rutier va fi restricționat, sâmbătă, pe mai multe străzi din municipiul Botoșani
09/09/2022 13:28 in STIRI

Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani, în cooperare cu efective de poliție rutieră și polițiști locali, va asigura ordinea și siguranța publică la crosul Coloract, manifestare caritabilă organizată sâmbătă, 10 septembrie, în municipiul Botoșani, începând cu ora 10.00.

În vederea desfășurării în condiții de siguranță a crosului, vor fi luate măsuri de restricționare progresivă a traficului rutier și pietonal pe traseul: Sala Polivalentă ,,Elisabeta Lipă” – Blvd. Mihai Eminescu – str. Nicolae Iorga – str. Cuza Vodă – Primăria municipiului Botoșani.

”Recomandăm conducatorilor auto să evite deplasarea pe acest intinerariu pentru a nu fi afectați de restricțiile de circulație ce se vor aplica treptat, în funcție de zona de pe traseu în care va ajunge coloana participanților”, precizează IJJ Botoșani.

În aceeași zi, jandarmii vor lua măsurile necesare pentru asigurarea unui climat civilizat, în spiritul fair-play-ului sportiv, la cele două meciuri de fotbal din Liga a III – a disputate de echipele C.S.Dante Botoșani – Foresta Suceava și C.S.O. Viitorul Darabani – Ceahlăul Piatra Neamț, pe stadionul din Baza Sportivă Bucecea, respectiv pe Stadionul orășenesc ,,Chirica Pușcașu” Darabani.

În afara acestor misiuni, jandarmii vor fi prezenți la sfințirea bisericii ,,Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din comuna Dobârceni, precum și în cadrul dispozitivului integrat de ordine publică, unde vor acționa, independent sau împreună cu polițiștii botoșăneni, pentru soluționarea sesizărilor primite de la cetățeni prin intermediul Serviciului Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

 

COMMENTS