West Ham United - FCSB 3-1, în grupele Conference League
09/09/2022 07:38 in STIRI

FCSB a fost învinsă, joi seară, de West Ham, scor 1-3 (1-0), în deplasare, într-o partidă din prima etapă a Grupei B de Conference League.

FCSB a sperat la un rezultat pozitiv în Anglia

Prima repriză a fost una în care West Ham a controlat ostilitățile, a avut posesia, însă FCSB a avut avantaj pe tabelă, după golul marcat de Andrei Cordea, din pasa excelentă a lui Darius Olaru, în minutul 35.

Apărătorii celor de la FCSB au evoluat fără greșeală, iar West Ham a încheiat repriza fără șut pe poarta lui Târnovanu. Lucru greu de realizat chiar și pentru formațiile din Premier League.

În actul secund, David Moyes a operat trei schimbări din primul minut, dar fără succes. Din nou, lipsă totală de imaginație și inspirație, până la fatidicul minut 67.

Ștefan Târnovanu s-a ciocnit de Maxime Cornet, iar arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri. Bowen a marcat, iar din acel moment jocul a curs către o singură poartă. 

West Ham a mai punctat de două ori, prin Emerson și Antonio și a obținut in extremis primele trei puncte din această grupă B din Conference League.

Pentru FCSB urmează partida cu Anderlecht, pe Arena Națională, joia viitoare (15 septembrie), în timp ce West Ham se va deplasa în Danemarca, pentru meciul Cu Silkeborg.

Sursa:digisport.ro

 

 

COMMENTS