Irina Begu - Peyton Stearns 6-4, 6-3, în primul tur la Cleveland. Românca merge mai departe
22/08/2022 09:43 in STIRI

Irina Begu (31 de ani, locul 34 WTA) s-a impus în primul său meci din cadrul turneului de la Cleveland, SUA, împotriva favoritei locale Peyton Stearns (20 de ani, 356 WTA). 

Irina Begu - Peyton Stearns 6-4, 6-3, în primul tur la Cleveland. Românca merge mai departe

Irina Begu a trecut de Peyton Stearns în primul meci de la Cleveland, după un meci care a durat aproape o oră și jumătate. Românca nu a avut o misiune deloc ușoară, în ciuda clasării mult mai slabe a adversarei sale, și chiar a fost condusă la un moment dat, însă a reușit să revină în meci și a câștigat.

A fost primul duel direct dintre cele două sportive.

Irina Begu - Peyton Stearns, la primul meci direct

În 2021, Irina Begu a jucat finala turneului de la Cleveland, fiind învinsă de către estona Anett Kontaveit, scor 7-6 (5), 6-4.

Peyton Stearns a primit o invitație din partea organizatorilor și va juca în premieră pe tabloul principal al unui turneu WTA.

Irina Begu se pregătește pentru US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, programat între 29 august și 11 septembrie.

România are cinci jucătoare acceptate pe tabloul principal la US Open 2022: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse.

Sursa:digisport.ro

COMMENTS