Școală modernă inaugurată într-o localitate din județul Botoșani. Unitatea de învățământ are și teren de sport cu nocturnă
07/08/2022 18:05 in STIRI

Elevii din Gorbăneşti vor învăța, din toamnă, într-o școală modernă. Unitatea de învățământ a fost modernizată cu fonduri europene, proiectul având o valoare de 220.000 euro, a declarat președintele Consiliului Județean.

”Școala oferă acum condiţiile prielnice pentru a da pe viitor ceea ce avem nevoie: oameni înţelepţi, cu respect faţă de Dumnezeu şi faţă de semeni. Este o investiție importantă cu finanțare europeană – “Reabilitare Școală Gimnazială Nr. 1 din Gorbăneşti” Proiectul are o valoare de 220.000 de euro, partea de cofinanţare asigurată din bugetul local depășind 160.000 de lei. Școala are inclusiv teren sintetic multisport cu nocturnă. Felicitări tuturor pentru această importantă realizare, tot ceea ce vedeți astăzi se datorează unei munci în echipă, unui parteneriat pentru binele locuitorilor din comuna Gorbăneşti. Prin urmare copiii au condiții decente de educație, iar părinții lor au un motiv în plus să rămână și să își construiască viitorul acasă, în localitate.”, a precizat președintele Consiliului Județean.

La sfârșitul săptămânii a avut loc sfinţirea şi inaugurarea școlii în prezenţa primarului Ionuț Melinte, a ministrului Muncii, Marius Budăi, a cadrelor didactice a unor parlamentari și consilieri județeni, a conducerii Inspectoratului Școlar, a elevilor dar şi a părinţilor acestora.

 

COMMENTS