Poliția Locală Botoșani face angajări. Posturi scoase la concurs
07/08/2022 09:43 in STIRI

Poliția Locală a municipiului Botoșani caută să agajeze patru polițiști locali. Este vorba de două posturi de polițiști locali clasa I debutat, la Compartimentul de Ordine și Liniște Publică, un post de polițist local clasa III asistent și un alt post de polițist local clasa III superior. Toate sunt funcții publice de execuție.

Pentru functiile publice de politist local, clasa I, grad profesional debutant se cer studii universitare de licenta absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta și permis de conducere categoria B, pentru functia publica de politist local, clasa a III-a, grad profesional asistent se cer studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, minimum 1 an vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice; permis de conducere categoria B.

Pentru functia publica de politist local, clasa a III-a, grad profesional superior se cer studii liceale, respectiv studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat, minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice,  permis de conducere categoria B.  Concursul va avea loc pe 18 august.

 

 

COMMENTS