Cinci bărbați din Botoșani, acuzați că au bătut cu bestialitate un agent de pază de la un club
05/08/2022 09:27 in STIRI

Cinci bărbați din Botoșani sunt acuzați că au bătut cu bestialitate un agent de pază de la un club din orașul Flămânzi. Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus, joi, trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui Petru Nigel, în vârstă de 42 de ani, şi a lui Petru Denis Chiriac., în vârstă de 22 de ani, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de  „tentativă de omor” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

De asemenea, au fost trimiși în judecată, în stare de libertate, Costel Ciolac, în vârstă de 32 de ani, Nicu Mihai Chiriac, în vârstă de 24 de ani, şi Costel Aurel Bejan., în vârstă de 33, toţi din comuna Coşula, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de  „lovire sau alte violenţe” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Cei cinci sunt acuzați că pe 17 aprilie 2022, în jurul orei 01.00, s-au deplasat la un club din oraşul Flămânzi, Petru Nigel având asupra sa un topor, iar Nicu Mihai Chiriac şi Costel Aurel Bejan având două obiecte contondente alungite. În momentul în care agentul de pază le-a interzis accesul în local şi a intrat în interior, Costel Ciolac l-a prins şi l-a doborât la pământ, după care toţi l-au lovit cu pumnii şi picioarele. Totodată, Petru Nigel l-a lovit în partea superioară a corpului cu toporul, iar Petru Denis Chiriac l-a lovit cu obiectul alungit şi l-a călcat de mai multe ori cu piciorul.

Cei cinci vor fi judecați de magistrații de la Tribunalul Botoșani.

 

COMMENTS