ADS
ADS
ADS
Accident la Botoșani! Patru copii au furat o mașină și s-au răsturnat cu ea
28/07/2022 15:01 in STIRI

Un  accident rutier a avut loc, joi, în satul Cotârgaci din comuna Roma. Patru copii au furat o mașină din localitate, au condus-o pe drumurile din localitate, apoi s-a răsturnat cu ea.

Unul dintre tineri a rămas în mașină în urma accidentului, fiind rănit, iar ceilalți trei au fugit. Mașina a fost puternic avariată.

Potrivit polițiștilor, la volanul mașinii furate era un tânăr de 18 ani, iar ceilalți trei au vârste de 14 și 15 ani. Rănitul a fost transportat la spital.

 

Update:

Botoșăneanul care s-a răsturnat cu mașina, joi dimineață, la Cotârgaci, în comuna Roma, nu avea permis de conducere. Potrivit polițiștilor, este vorba despre un tânăr de 18 ani, din comuna Roma, care, în timp ce se deplasa pe strada Culturii din satul Cotârgaci, pe fondul vitezei și lipsei de experiență, ar fi pierdut controlul autoturismului, intrând într-un gard, apoi răsturnându-se în afară părții carosabile.

În momentul producerii accidentului, în autoturism se mai aflau 3 minori, de 14, respectiv 15 ani. În urma impactului a rezultat vătămare corporală ușoară a conducătorului, ceilalți pasageri neavând nevoie de îngrijiri medicale.

 

 

COMMENTS