Cei nouă absolvenți din Botoșani, care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat, premiați de Primărie
06/07/2022 09:58 in STIRI

Cei nouă absolvenți din municipiul Botoșani, care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat, vor fi premiați de Primărie. Potrivit primarului municipiului Botoșani, aceștia vor primi premii în valoarea de câte o mie de lei. Edilul a inițiat un proiect de hotărâre în acest sens care va fi inclus pe ordinea de zi în următoarea ședință de Consiliu Local.

„Ambiție, muncă, perseverență! Calități care se regăsesc în tinerii frumoși și merituoși ce și-au trecut în palmares un 10 perfect la examen, fie că vorbim de Evaluarea Națională sau Bacalaureat! Nu sunt de ajuns doar felicitările noastre, în primul rând pentru munca lor, dar și pentru susținerea familiei și dedicația cadrelor didactice! Performanța trebuie să fie și recompensată”, susține primarul Cosmin Andrei.

În municipiul Botoșani sunt patru elevi cu media 10 la Evaluarea Națională și cinci cu media 10 la Bacalaureat. Astfel, vor fi premiați: Bogdan Chebac de la Școala Gimnazială nr. 17, Teodora Constantin de la Școala Gimnazială nr. 6 „Grigore Antipa”, Ema Ioana Andronic și Alexandru Mihai Macovei, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu.

De asemenea, pentru rezultatele la Bacalaureat, Primăria le va premia pe absolventele de la  Colegiul Național „Mihai Eminescu”: Raluca Brumă, Elena Crețu, Andreea Iurea, Cezara Iurea și Maria Culidiuc.

 

COMMENTS