ADS
ADS
ADS
Atenție ce mesaje citiți! Tentativă de fraudă în numele unei mari companii farmaceutice
18/06/2022 09:06 in STIRI

Compania Antibiotice Iaşi susţine că este supusă unui atac de tip phishing, imaginea şi numele societăţii fiind utilizate într-o campanie frauduloasă în care sunt promise premii în bani celor care completează online un chestionar.

Producătorul ieşean de medicamente Antibiotice precizează, pe site-ul companiei, că în social media circulă o campanie frauduloasă care implică imaginea şi numele companiei Antibiotice, pentru acordarea unei subvenţii de prevenire a unei epidemii.

„Facem precizarea că Antibiotice nu are nicio legătură şi se delimitează ferm de această campanie, care este în fapt o tentativă de fraudă. Aşadar, avertizăm persoanele care primesc link-uri ce trimit spre „Antibiotice Iasi, subvenţie pentru prevenirea epidemiei” şi îndemnul de a completa un chestionar având ca recompensă suma de 2.000 lei, să NU acceseze link-ul şi să NU furnizeze date la cerere pentru a câştiga eventuale premii” , arată reprezentanţii Antibiotice Iaşi.

Totodată, firma ieşeană susţine că „face în prezent demersurile necesare pentru a limita efectele acestui atac de tip phishing”, potrivit RealitateaTV

 

COMMENTS