ADS
ADS
ADS
Locuri de muncă în instituții publice din Botoșani. Ce posturi au fost scoase la concurs!
STIRI
Published on 01/06/2022

 

Mai multe instituții publice din județul Botoșani fac angajări. Primăria Comunei Corni, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical comunitar – Compartimentul asistență socială. Vezi aici conditiile!

Primăria Municipiului Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale, de execuție, vacante: 2 posturi de muncitor calificat, 1 post de muncitor necalificat. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Lunca, județul Botoșani, organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcţiei contractuale de execuție, temporar vacante, de muncitor necalificat. Vezi aici conditiile!

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de inspector de specialitate, grad I, la Compartimentul resurse umane – salarizare. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Călăraşi, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de : referent III – Compartiment contabilitate, impozite și taxe locale: referent III – Compartiment asistență și protecție socială; muncitor calificat – Compartiment întreținere drumuri. Vezi aici conditiile!

Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae”, Botoșani, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor I. Vezi aici conditiile!

Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată de 1 an, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de de lăcătuș montator (cu atribuții de lăcătuș mecanic, tâmplar și fochist), treaptă profesională I. Vezi aici conditiile!

Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, comuna Răchiţi, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale, de execuție, vacante, de: tractorist; mecanic agricol. Vezi aici conditiile!

Spitalul Municipal Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, de: asistent medical generalist cu PL, grad profesional debutant – 2 posturi în cadrul secției Chirurgie generală; îngrijitoare – 2 posturi în cadrul Ambulatoriului; brancardier – 1 post în cadrul Compartimentului primiri urgențe; șofer II – 1 post în cadrul unității. Vezi aici conditiile!

 

 

Comments