Zeci de posturi scoase la concurs de Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani. Condiție la înscriere!
18/05/2022 09:26 in STIRI

Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani organizează examen pentru ocuparea posturilor pe perioada nedeterminată, pentru personalul care a ocupat fără concurs posturi de execuție în perioada stării de alertă.

Astfel, la Unitatea de Primiri Urgențe sunt scoase spre ocupare 14 posturi vacante de asistent medical debutant, opt posturi vacante de infirmier debutant, trei posturi de brancardier, opt posturi de îngrijitoare și două posturi vacante de registrator medical debutant. La Compartimentul de Primiri Urgențe Pediatrie este vacant un post de asistent medical debutant și unul de infirmier.

De asemenea, pe Secția ATI a spitalului au fost scoase pentru examen 15 posturi de asistent medical debutant, 10 de infirmier debutant și două posturi de îngrijitoare.

Pot participa la concurs numai salariații care își desfășoară activitatea cu contract individual de muncă pe durată determinată în cadrul secției ATI a spitalului, respectiv UPU, adică cei care au fost angajați pe perioada stării de alertă în pandemie. Examenul are loc pe 26 mai iar înscrierile au loc până pe 19 mai. Candidații vor susține o probă scrisă și interviu.

 

COMMENTS