ADS
ADS
ADS
Deschiderea celei mai mari parcări din Botoșani. Peste 500 locuri de parcare oferite de un centru comercial comunității
STIRI
Published on 12/05/2022

Investiția de 2,5 milioane de euro la noul imobil cu 2 etaje, finalizată în mai puțin de un an, asigură publicului vizitator un total de peste 500 de locuri în parcarea hipermarketului Botoșani Shopping Center

„Botoșani Shopping Center este un obiectiv urban al Botoșaniului, cu un rol activ economic și social datorită celor 5 milioane de vizite ale clienților anual și a celor peste 300 de angajați.

Deschiderea parcării către publicul vizitator vine ca urmare a unei investiții de 2,5 milioane de euro. Parcarea oferă peste 500 de locuri, iluminat LED și beneficiază de 3 lifturi de mare capacitate pe care clienții le pot utiliza și pentru cărucioarele de cumpărături pentru a ajunge la etajul 1 și 2 al parcării.

Mulțumim clienților pentru încrederea acordată și angajaților societăților botoșănene ce au proiectat și construit acest imobil unic la nivelul județului Botoșani.

Vom continua investițiile în Botoșani Shopping Center prin atragerea de noi chiriași la etajul 1 al centrului comercial și pe măsura introducerii de autovehicule electrice vom instala sisteme de producere a energiei electrice pentru încărcarea acestora”, susține directorul firmei Bel Rom Opt, Mircea Câmpanu.

Comments