Locuri de muncă în instituții publice din județul Botoșani. Vezi ce se caută!
03/03/2022 12:04 in STIRI

Mai multe instituții publice din județul Botoșani au scos la concurs locuri de muncă spre a fi ocupate. Primăria Municipiului Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat, la Direcția Patrimoniu. Vezi aici conditiile!

Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu”, Dorohoi, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de muncitor fochist centrală termică pe gaz metan. Vezi aici conditiile!

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Mihăileni, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical, grad profesional principal. Vezi aici conditiile!

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de asistent medical generalist (PL). Vezi aici conditiile!

Primăria Orașului Săveni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer. Vezi aici conditiile!

Unitatea de Asistență Medico-Socială „Dr. Elena Popovici”, județul Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante de infirmier grad profesional debutant. Vezi aici conditiile!

 

COMMENTS