ADS
ADS
ADS
Informații de ultimă oră despre medicul de la UPU Botoșani, care a fost dus de urgență la un spital din Iași
STIRI
Published on 04/02/2022

Medicul de la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean Botoșani, a fost supus, vineri, unei coronarografii de medicii ieșeni, iar rezultatele au arătat că nu are probleme cardiace grave. Daniela Babei, de 46 de ani, are o stare generală bună, iar în cursul zilei de sâmbătă ar urma să fie externată din spital.

Reamintim că medicul din cadrul Unității de Primiri Urgențe a fost trimis în stare gravă la Iași, în noaptea de miercuri spre joi, după ce a fost diagnosticată cu sindrom coronarian acut, cu suspiciune de infarct. Doctorița a fost dusă la clinica din Iași cu o ambulanță. Din fericire,  suspiciunea de infarct nu s-a confirmat.

UPU Botoșani se confruntă cu un deficit major de medici

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Botoșani se confruntă cu un deficit major de personal. Medicul șef al UPU- SMURD, Ramona Guraliuc, a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că în prezent lucrează cu  doar 13 medici din 42, câți ar trebui să fie în mod normal. Potrivit acesteia, medicii abia reușesc să acopere gărzile, fiind asaltați de un număr foarte mare de pacienți.

 

Comments