Polițiști au răscolit casa unui bărbat din Botoșani. Individul a furat 12.000 lei din casa unui bătrân
02/02/2022 13:25 in STIRI

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis, marți, ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 42 de ani, din comuna Nicșeni, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Potrivit sursei citate, acesta, în perioada 26 – 28 ianuarie 2022, ar fi pătruns fără drept în locuința persoanei vătămate, un bărbat de 82 de ani, din localitatea Nicșeni și ar fi sustras 12.000 de lei.

”La data de 1 februarie 2022, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința persoanei bănuită de comiterea faptei, prilej cu care au fost identificate mai multe bunuri care prezintă interes în cauză. De asemenea, prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat parțial”, a declarat Delia Nenișcu.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

 

COMMENTS