Botoșăneanul rănit în accidentul de pe E58 a murit la spital
18/12/2021 12:05 in STIRI

Botoșăneanul rănit grav în accidentul de pe E58 a murit la spital. Ovidiu Muscalița a suferit leziuni grav în urma accidentului de pe E58, pe raza satului Buzeni, din comuna Bălușeni, iar medicii au făcut toate eforturile pentru a-l ține în viață. Aflat pe pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Botoșani, prietenii și rudele acestuia au făcut apeluri disperate pentru a găsi donatori pentru el. Luni urma să fie operat, dar organismul său nu a mai rezistat.

Accidentul a avut loc luni. Impactul s-a produs între un autoturism și un camion.  Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) Botoșani, șoferul autoturismului, în vârstă de 24 ani, a rămas încarcerat.

La fața echipajului, au ajuns în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Detașamentului de Botoșani, cu o autospecială de descarcerare și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. Cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, tânărul a fost scos din mașină, fiind preluat de echipajul SMURD, în stare critică.

„Până la sosirea forțelor de intervenție, victima a primit îngrijiri medicale de la un echipaj SAJ, care trecea prin zonă. Pompierii au intervenit și pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor”, arată sursa citată.

 

COMMENTS