ADS
ADS
ADS
Noi locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani fac angajări
STIRI
Published on 17/12/2021

Continuă angajările în instituțiile publice din Botoșani. Filarmonica „George Enescu” din Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante, aparținând Compartimentului Artistic – Orchestra Simfonică, de concert maestru – grad profesional II. Vezi aici conditiile!

Casa Corpului Didactic Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante,  în cadrul Compartimentul financiar-administrativ, de: administrator financiar II S administrator de patrimoniu II S. Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de inspector de specialitate S, gr. IA, la Serviciul financiar-contabilitate. Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante de muncitor necalificat, la Serviciul intervenții edilitare – Compartiment Serv. pentru gestionarea câinilor fără stăpân. Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de referent IA la Serviciul intervenții edilitare – Compartimentul semnalizare rutieră, parc auto. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Bălușeni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, , în cadrul Compartimentului de cadastru și agricultură, de: inspector, grad profesional principal; inspector, grad profesional asistent. Vezi aici conditiile!

Unitatea Militară 02516 Botoşani, din Ministerul Apărării Naţionale organizează concursul pentru ocupareape perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de referent de specialitate I – în Biroul personal și soluționare cereri rezerviști. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Coşula, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată (24 de luni), în cadrul proiectului POCU/436/4/4/126682 „CoSENIOR – Măsuri pentru reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială, prin îmbunătățirea calității vieții persoanelor vârstnice din comuna Coșula, județul Botoșani”, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: asistent social (2 posturi); șofer; expert dezvoltare comunitară. Vezi aici conditiile!

 

Comments