ADS
ADS
ADS
Botoşani - Universitatea Craiova, astăzi, la ora 20:30
STIRI
Published on 06/12/2021

Partida dintre FC Botoșani și Universitatea Craiova poate fi urmărită astăzi, de la ora 20:30, în DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE TEXT&VIDEO pentru abonații RCS&RDS pe aplicația Digi Sport (care poate fi descărcată din App Store sau Google Play) și pe www.digisport.ro.

Oltenii caută victoria pentru a nu intra în "criză"

Universitatea Craiova părea în urmă cu mai multe etape una dintre echipele care ar putea să-i pună probleme lui CFR Cluj în lupta pentru titlu, însă rezultatele din ultimul timp nu au fost cele așteptate.

Oltenii au pierdut 3 meciuri la rând, cu Farul, FC Argeș și FCSB, iar o a 4-a înfrângere ar însemna chiar posibilitatea de a rata prezența în playoff. După 17 etape, Craiova are 28 de puncte și se află pe locul 5.

 

Gazdele vor să facă un pas mare pentru accederea în playoff

Trupa pregătită de Marius Croitoru nu se află nici ea în cea mai bună formă a sezonului, iar în ultimele 5 meciuri, a reușit o singură victorie.

În etapa precedentă, FC Botoșani a remizat pe teren propriu cu FC Voluntari, 1-1, la capătul unei partide pe care o puteau pierde pe final, când oaspeții au ratat o șansă foarte bună de a marca.

Momentan, FC Botoșani se află pe locul 7, primul de sub linie, dar are același punctaj ca locurile 5 și 6, ocupate de Universitatea Craiova și Rapid.

Ultima partidă dintre cele două s-a terminat cu victoria celor de la Botoșani, 2-1, pe terenul celor de Universitatea Craiova.

Clasament Liga 1

 

 

Sursa:Digisport

 

Comments