Doi proxeneți, soț și soție, obligau mai multe tinere să se prostitueze în hoteluri din Botoșani. Fetele erau drogate şi supuse la presiuni de neimaginat
25/11/2021 11:00 in STIRI

Magistraţii ieșeni au condamnat o familie din Iași pentru infracțiune de proxenitism. Vorbim despre doi soți care obişnuiau să raculeze minore și să le oblige să întreţină relaţii sexuale în diferite locații din țară, inclusiv la Botoșani, dar şi din străinătate. Fetele, unele dintre ele minore, erau forțate și drogate. Magistrații de la Tribunalul din Iași i-au condamnat pe Ionuț și Roxana Lupu la închisoare cu executare. Totuşi, decizia nu este definitivă, ea putând a fi atacată de către inculpați.

Așadar, procurorii au întocmit un dosar de proxenitism pe nulele Ionuț și Roxana Lupu care au devenit proxeneţi şi care obligau fetele minore să întreţină raporturi sexuale contracost în mai multe zone din țară. Fetele erau drogate şi erau supuse la presiuni psihice uriași.

Totul a început în perioada iulie-august 2018 atunci când cei doi soți au racolat o copilă minoră pe care au obligat-o să întreţină relaţii sexuale. Iniţial au determinat-o pe tânără să practice cea mai veche meserie pe raza judeţului Iași dar ulterior au trimis-o în Anglia. Fata era drogată şi supusă unor presiuni greu de imaginat. Ulterior, la doar 1 an distantă cei doi soți au mai racolat două fete care proveneau din medii defavorizate şi au profitat de faptul că fetele nu aveau nicio sursă de venit și nici posibilităţi să se întreţină. Așadar, aceştia le-au trimis pe tinere să se prostitueze în hoteluri din Cluj-Napoca, Arad, Botoșani și Iași. Proxeneții au fost reţinuţi după mai multe percheziții.

Pentru a avea posibilitatea de a avea cât mai mulţi clienţi, cei doi soți au făcut un fel de dispecerat. Folosindu-se de mai mutle conturi făcute pe social media și pe site-uri de profil, dar și având mai multe cartele telefonice, cei doi soți au reușit să crească simțitor numărul clienților. Judecătorii ieșeni i-au condamnat pe cei doi la închisoare cu executare. Așadar, Roxana Lupu a fost condamantă la 3 ani și 8 luni de închisoare, în timp ce soţul acesteia, Ionuț Lupu, a fost condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare.

Sursa: bzi.ro

 

COMMENTS
ADS
Asculta News radio!
Politica de Confidentialitate