Ajutor pentru copiii necăjiți din Botoșani! Și tu poți contribui la „Cutiuța fermecată”
25/11/2021 10:45 in STIRI

Polițista de frontieră Simona Șuhan lansează o nouă campanie cu ajutorul voluntarilor din cadrul asociației pe care o conduce. Acțiunea „Cutiuta fermecată”, este o campanie umanitară pentru copiii necăjiți din judetul Botoșani.

„Suntem în perioada cadourilor însă din păcate nu toți copiii sunt vizitați de Moș Crăciun, din cauza sărăciei lucie în care trăiesc. Singura șansă ca și copiii necăjiți să primească un mic cadou din partea moșului suntem noi și oamenii cu suflet mare. Una din două familii nu își permit să cumpere un cadou de Crăciun pentru copilași.Însă oricât de mult își doresc să-și vadă copiii fericiți în ziua de Crăciun, părinții nu au bani să le ofere copiilor sărbătorile de poveste la care visează. De aceea demaram această campanie să aducem zambete și lacrimi de bucurie copilasilor care îl așteaptă pe Moș Craciun”, spune Simona.

Anul trecut, în cadrul aceleiași campanii, sute de copii au primit cadouri de Crăciun. Cei care vor să se implice, anul acesta, și să facă o bucurie copiilor mai puțin norocoși pot face pachete frumos ambalante pentru fetițe sau băieți, indiferent de vârstă.

„Ce poate contine cadoul pentru copilasi: dulciuri si Jucării specifice Crăciunului, rechizite și hainute/ încălțăminte în stare buna. Semneaza cu numele tau pachețelul pe care îl dăruiește că sa stiu cine a dăruit și să te pot eticheta. Eu voi gasi impreuna cu voluntarii copilul potrivit pentru Cutiuta ta fermecată. Daca vrei sa ajuți un copil nevoias lăsa un mesaj în comentarii cu mențiunea „Cutiuta fermecata” și eu te voi contacta cu detalii sau îmi puteti lasa un mesaj pe mesager Simona Elena sau contacta la numărul de telefon 0040757139794”, spune Simona.

Pachetele pot fi înmânate personal sau pot fi depuse: in orașul Dorohoi la Magazinul Diana Effect de pe Bulevardul Victoriei lângă farmacia Magista; Daniela telefon: 0740629763;  în orașul Darabani la Magazin Piese Auto/ brutărie de la bulevard- zona La Oglinzi -Andrei Pintoiu lângă farmacia Magistra Darabani), tel:0749070007, pentru Botosani, vis a vis de stadion, la Fast foodul Street Food sau o sunați pe Dana la numărul de telefon 0748512498.

„Dacă nu aveți transport ne deplasăm noi dupa pachetele sau cautam solutii și ne puteti contacta la numărul de telefon 0757139794”, spune Simona Elena.

Daca nu ai timp să faci o Cutiuta fermecată voluntarii din cadrul Asociației se pot ocupa de aceasta. Puteti dona orice suma considerati in conturile Asociației Simona Elena și Voluntarii deschis la Banca Transilvania:

RO06BTRLRONCRT0587762901 RON si

RO53BTRLEURCRT0587762901 EURO

SWIFT: BTRLRO22 cu mențiunea Craciun

„Dacă doriti sa ajungeți personal sa fiti Moș Crăciun și să vedeți cum trăiesc acești copilasi și să le faceți d-voastra direct o surpriză, sunati-ne și dati-ne de stire si noi vă vom o adresa a unui copilas sa ajungeți personal la el sau a unei familii nevoiase. Puteti trimite pachetele și prin posta sau curier:tel 0757139794”, spune Simona.

Asociația Umanitara Simona Elena și Voluntarii

Suhan Simona Elena

strada Aleea Pinului nr.1, bl M3, et 3, ap 36

Oras Dorohoi, judet Botoșani

Cod 715200

 

COMMENTS