Șoferul care a produs tragedia de la Miorcani era băut. Doi tineri și-au pierdut viața în accidentul înfiorător
25/10/2021 09:55 in STIRI

Șoferul care a produs tragedia de luni dimineață, la Miorcani, era băut, potrivit polițiștilor. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani, Delia Nenișcu, accidentul a avut loc în jurul orei 4:30, iar la volan era un tânăr de 22 de ani, din comuna Rădăuți Prut. În timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN 24 C, dinspre Miorcani înspre Cotu Miculinți, acesta a pierdut controlul asupra volanului și a întrat în impact cu un cap de pod de pe partea dreaptă a sensului de mers.

„În urma impactului a rezultat decesul a doi tineri, de 28 de ani și de 26 de ani, pasageri în autoturism, ambii din comuna Rădăuți Prut. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0, 57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Atât conducătorul auto cât și un alt pasager care se afla în autoturism în momentul producerii accidentului nu au suferit leziuni corporale”, a precizat Nenișcu.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpa și conducere sub influența alcoolului.

COMMENTS