Angajări masive la Spitalul Județean Botoșani. Zeci de posturi fără concurs sunt disponibile
24/10/2021 10:49 in STIRI

 Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani angajează fără concurs, pe perioadă determinată, nu mai puțin de 65 de specialiști. Este vorba de 23 de posturi de asistent medical, 23 de posturi de infirmier debutant, 14 posturi de îngrijitoare, precum și cinci posturi de brancardier, angajările fiins pe perioada stării de alertă.

Cele 23 de posturi de asistent medical debutant sunt: un post la Compartimentul HIV SIDA Secția Pediatrie, un post cabinet Boli Infecțioase Copii, nouă posturi Secția Boli Infecțioase Adulți, două posturi Secția Psihiatrie Acuți, opt posturi Unitatea de Primiri Urgențe și două posturi Secția Psihiatrie Acuți.

Posturile de infirmier sunt pe secțiile: un post Secția Boli Infecțioase Copii, șapte posturi Secția Boli Infecțioase Adulți, patru posturi Secția Psihiatrie Adulți, un post Secția Psihiatrie Toxicodependență, un post Camera de Gardă Psihitrie, două posturi Secția Pediatrie, cimci posturi UPU și alte două posturi Secția Psihiatrie Acuți.

De asemenea, posturile de îngrijitoare disponibile sunt: Un post Secția Boli Infecțioase Copii, un post Secția Psihiatrie Acuți, un post Secția Psihiatrie III Acuți, un post Secția Psihiatrie Toxicodependență, un post Ambulatoriul integrat, un post Laborator BFT Copii, un post Secția Pediatrie, cinci posturi UPU. Durata determinată nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă.

Dosarele de înscriere se depun la sediul unității spitalicești până miercuri 27 octombrie. Angajatorul va face o selecție a dosarelor, iar în cazul în care numărul înscrișilor va fi mai mare decât numărul posturilor, se va organiza și un interviu. Vezi aici conditiile!

COMMENTS