Doi tineri din Botoșani au furat mai mulți stâlpi de susținere a rețelei de telecomunicație. Percheziții la locuințele acestora
21/10/2021 16:23 in STIRI

Caz incredibil în județul Botoșani. Doi tineri de 23 și 19 ani sunt cercetați de polițiști după ce sustras mai mulți stâlpi din lemn de susținere a rețelei de telecomunicație, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Potrivit sursei citate, în data de 16 octombrie., cei doi indivizi, din comuna Rădăuți Prut, ar fi sustras un stâlp de susținere a rețelei de telecomunicație aparținând unei companii de telefonie mobilă, fapt pentru care polițiștii le-au percheziționat locuințele.

"La data de 20 octombrie a.c., polițiștii au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară la persoanele bănuite de comiterea faptei, din comuna Rădăuți Prut.

În cadrul activităților desfășurate la locațiile vizate au fost identificați patru stâlpi Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale", a precizat Nenișcu.

COMMENTS