ADS
ADS
ADS
Au fost selectați noii membri ai Consiliului de administrație al societății Nova Apaserv. Cine sunt și câți bani vor primi!
STIRI
Published on 15/10/2021

Consiliul de Administrație al societății Nova Apaserv va avea cinci membri, recrutați în urma unui concurs. Este vorba de Doru Constantin, care a obținut un punctaj după evaluare de 239,70; Gabriel Atudoroae - 225,50 puncte, Ionel Dimitrovici - 217,10 puncte; Dumitru Pascariuc - 228,50; și Ioan Comarița -  227,10 puncte.

Candidații au fost recrutați de către o comisie de selecție numită printr-o Hotărâre a Consiliului Județean Botoșani, asistată de către un expert independent specializat în recrutarea resurselor umane, care a fost contractat de către Județul Botoșani în acest scop.

Consilierii județeni se vor întruni, astăzi, pentru a acorda un mandat special reprezentantului Județului Botoșani, pentru a exercita dreptul de vot în numele Județului Botoșani, în calitatea sa de acționar majoritar, în ședința ordinară a Adunării Generale a Acționarilor societății Nova Apaserv Botoșani pentru numirea celor cinci membri în consiliul de administrație.

Totodată, se va stabili remuneraţia membrilor executivi și neexecutivi ai consiliului de administraţie, constând într-o indemnizaţie fixă lunară în cuantum de 1.407 lei.

Comments