Eleva de 18 ani, din Botoșani, care a murit în spital, era infectată cu COVID-19
14/10/2021 13:10 in STIRI

Eleva de 18 ani, din Havârna, care a murit miercuri, 13 octombrie, într-un spital din Iași, era infectată cu COVID-19. Emilia Maria Ostafi suferea de o boală autoimună, iar infecția cu COVID-19 i-a agravat starea de sănătate.

Tânăra, care era în clasa a XII-a, la Liceul „Regina Maria” se afla într-un spital din Iași de aproximativ trei săptămâni și era supusă unor investigații.

„Ziua de 13 octombrie 2021 ne-a arătat cât de fragili suntem în fața încercărilor destinului și cât de nedrept se pot curma toate visurile și planurile noastre de viitor. Maria Ostafi, eleva noastră de clasa a XII-a, a părăsit sala de clasă pentru totdeauna, lăsându-ne înmărmuriți de durere și neputință. Colegii au așteptat-o pe Maria să-i ureze „La multi ani!”, pe 27 septembrie, când a trecut pragul maturității, dar perioada de spitalizare s-a prelungit acum în eternitate! Albastrul infinit să îți îmbrățișeze zborul și să ușureze suferința tuturor celor pe care i-ai lăsat în lumea aceasta devenită pustie!!”, este mesajul transmis de colectivul Liceului „Regina Maria” Dorohoi.

COMMENTS