ADS
ADS
ADS
Un bătrân din Botoșani, lovit în propria casă. Agresorul, un hoț pe care îl prinsese la furat
STIRI
Published on 09/10/2021

Un bătrân din județul Botoșani a fost lovit în propria casă, iar agresorul este un hoț pe care îl prinsese la furat. Bătrânul de 83 de ani, din municipiul Botoșani, l-a surprins în casă pe un bărbat de 39 de ani, care îi cotrobăia prin lucruri. Hoțul intrase în locuință, profitând de faptul că poarta și ușa de la intrare nu au fost încuiate. Ca să scape, hoțul l-a lovit pe bătrân și a fugit, tot pe acolo pe unde a intrat.

Polițiștii au reușit să dea, după un timp, de urmele agresorului, iar joi dimineață au percheziționat două imobile ale acestuia, unui din localitatea Broscăuți, iar celălalt din municipiul Dorohoi.

La scurt timp după percheziții, botoșăneanul prins la furat a fost reținut de polițiști, iar în cursul zilei de vineri, 8 octombrie, a fost prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Magistrații de la Judecătoria Botoșani au dispus, tot vineri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Vasile Cucu pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Comments