Simona Radiș și-a vândut un tricou cu 1.000 de euro. Ce va face cu banii
25/09/2021 06:57 in STIRI

Simona Radiș, campioana olimpică din Avrămeni, și-a scos la licitație tricoul cu care a câștigat medalia de aur. Licitația organizată pe pagina de Facebook – Federația Română de Canotaj – s-a încheiat, iar tricoul botoșănencei a fost obținut de de Daniel Pacurar, care a oferit suma de 1.000 de euro. Banii vor fi donați către bursele copiilor cu deficiențe neurologice sprijiniți de Asociația Kinetobebe.

Simona Radiș nu uită niciodată de unde a plecat. Botoșaniul rămâne locul său de suflet

Campioana olimpică Simona Radișa povestit, în cadrul unui interviu, cum a fost copilăria sa la Avrămeni, în județul Botoșani. Tânăra, care a devenit cetățean de onoare în Avrămeni, dar și în municipiul Botoșani, și-a amintit de jocurile copilăriei, de mâncarea tradițională a mamei sale, dar și de cursurile la școala din sat. 

Spune că după ce a câștigat medalia de aur la Tokyo a vrut să vină acasă să fie alături de familia sa. Este mândră de locul său natal și dedică performanța sa tuturor consătenilor, dar și tuturor românilor.

„Eu acolo nu m-am urcat pe podium sub numele de Simona Radiș, eu acolo am reprezentat România, alături de Ancuța, și această medalie este a tuturor”, a povestit Simona.

COMMENTS
ADS
ADS
Asculta News radio!