ADS
ADS
ADS
Locuri de muncă în instituții publice din Botoșani. Ce se caută!
STIRI
Published on 23/09/2021

Mai multe instituții publicfe din Botoșani fac angajări. Primăria Comunei Răchiţi, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: muncitor calificat (mașinist la mașini pentru terasamente); muncitor calificat (tâmplar). Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Broscăuţi, Judeţul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de muncitor calificat – guard. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Curteşti, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de consilier juridic debutant. Vezi aici conditiile!

Spitalul Municipal Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: asistent medical generalist cu PL debutant, în cadrul Cabinetului de diabet, nutriție și boli metabolice; asistent medical generalist cu PL debutant, în cadrul Cabinetului de urologie; îngrijitoare în cadrul Secției neurologie. Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de inspector de specialitate I la Biroul achiziții publice. Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de muncitor necalificat. Vezi aici conditiile!

Comments