Târg de weekend ”Produs din Botoșani”. Unde va avea loc!
15/09/2021 19:45 in STIRI

Direcția pentru Agricultură Botoșani, împreună cu Instituția Prefectului și Primăria Botoșani va organiza ”Târg de weekend Produs din BOTOȘANI – ediția 2021. 

Acțiunea are drept scop crearea unei legături directe între producătorii și consumatorii din județul Botoșani, precum și pentru o mai bună promovare a produselor agroalimentare locale și va avea loc în weekend-urile 18-19 septembrie, 25-26 septembrie, 02-03 octombrie, 09-10 octombrie, în fața Palatului Administrativ, din Piața Revoluției nr. 1-3, Municipiul Botoșani.

"Acțiunea se dorește a fi un semnal adresat atât producătorilor locali, cât și consumatorilor, prin care Direcția Agricolă Botoșani asigură toată disponibilitatea, în vederea încurajării consumului de produse locale. Botoșănenii vor avea astfel din nou posibilitatea să achiziționeze legume și fructe proaspete de sezon, dar și produse tradiționale atestate din Botoșani, direct de la producătorii locali”, se precizează într-un comunicat al Direcției Agricole Botoșani.

Evenimentele se vor încheia în data de 10 octombrie 2021. Ziua de 10 octombrie a fost instituită ca Ziua națională a produselor agroalimentare românești, prin Legea nr.168/2017. Având în vedere prevederile acestei legi, autoritățile publice centrale și locale pot organiza diferite manifestări și programe consacrate produselor agroalimentare romanești, mai arată sursa citată.

COMMENTS
Asculta News radio!