ADS
ADS
ADS
Locuri de muncă în sistemul bugetar din Botoșani. Ce se caută!
STIRI
Published on 30/08/2021

Noi locuri de muncă scoase la concurs de instituții publice din județul Botoșani. Direcţia de Asistenţă Socială din Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de asistent social debutant. Vezi aici conditiile!

Direcţia Judeţeană de Statistică Botoşani organizează concurs în vederea ocupării pe perioadă determinată a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, în cadrul Unității județene de implementare a recensământului populației și locuințelor, după cum urmează: expert II (2 posturi); referent I (2 posturi). Vezi aici conditiile!

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadată determinată de 1 an a funcţiei contractuale, temporar vacante de recuziter, treapta profesională I. Vezi aici conditiile!

Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:

  • referent de specialitate S debutant;
  • referent de specialitate S (1/2 normă);
  • îngrijitor. 

Vezi aici conditiile!

Comments