ADS
ADS
ADS
Țigări de contrabandă în valoare de peste 13.600 de lei, ascunse într-un autocar defect transportat pe o platformă, la Botoșani
STIRI
Published on 11/08/2021

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca, împreună cu lucrători vamali, au descoperit 92.400 de ţigarete de contrabandă în valoare de peste 13.600 de lei, ascunse în diverse componente ale unui autocar defect transportat pe o platformă, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.

În data de 11 august, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la trecerea frontierei, un cetăţean român, la volanul unei platforme pentru tractări, care a menționat faptul că a fost solicitat în Republica Moldova pentru a tracta un autocar defect, înmatriculat în România. Acesta era însoţit de doi cetăţeni ai Republicii Moldova, şoferii autocarului defect.

"În baza unor informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali să efectueze împreună un control amănunţit asupra mijloacelor de transport. În urma verificărilor amănunţite, echipa mixtă formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit ascunsă, în diferite părţi componente ale autocarului, respectiv în aripile laterale şi podea, în scopul sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 92.400 de ţigarete (4620 pachete de ţigări)”, a precizat Minodora Răcnea.

Comments