ADS
ADS
ADS
Locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani angajează
STIRI
Published on 02/08/2021

Mai multe instituții publice din Botoșani organizează concursuri pentru ocuparea unor posturi.

Primăria Comunei Coţuşca, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat tr. IV. Vezi aici conditiile!

Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, comuna Răchiţi, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmnează: cioban (2 posturi); paznic ; mecanic agricol. Vezi aici conditiile!

Şcoala Gimnazială „Sfânta Maria” din Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de îngrijitor copii. Vezi aici conditiile!

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială din localitatea Suliţa, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de infirmieră debutantă. Vezi aici conditiile!

Primăria Oraşului Ştefăneşti, judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: referent, grad profesional IA; referent, grad profesional II (2 posturi). Vezi aici conditiile!

 

Comments