Locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani angajează!
25/07/2021 09:36 in STIRI

Noi locuri de muncă în sistemul bugetar din Botoșani.

Direcţia de Asistenţă Socială Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante după cum urmează: consilier/asistent social, în cadrul Centrului de zi pentru copii Jurjac; îngrijitor bătrâni la domiciliu, în cadrul Centrului de servicii integrate persoane vârstnice. Vezi aici conditiile!

Direcţia de Asistenţă Socială Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de referent/expert local rom, în cadrul Centrului de sprijin pentru comunitatea romă. Vezi aici conditiile!

Spitalul Municipal Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat IV – nivel calificare electrician. Vezi aici conditiile!

Ministerul Muncii și Protecției Sociale organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a de 23 de posturi de natură contractuală, de experți județeni servicii sociale – asistenți sociali în mai multe județe din țară printre care și Botoșani. Vezi aici conditiile!

COMMENTS