Au ajuns la capătul răbdării! Protest la Botoșani din cauza lipsei apei
22/07/2021 16:07 in STIRI

Mii de oameni din județul Botoșani se plâng că sunt ținuți fără apă. Locuitorii din Flămânzi spun că au ajuns la capătul răbdării și organizează un protest, miercuri, 28 iulie, la Botoșani, în speranța că se va rezolva această situație.

Primăria Flămânzi va pune la dispoziție două autocare pentru deplasare la Botoșani, iar acestea vor pleca la ora 9 din parcarea primăriei. Solicitările pentru aprobarea protestului au ajuns deja la Primăria Botoșani și Inspectoratul Județean de Jandarmi. 

„A fost aprobată participarea a 100 de persoane care sa respecte condițiile impuse de situția sanitară în contextul pandemiei de Covid 19. Protestul flamânzenilor a fost aprobat pentru ziua miercuri, 28.07.2021, ora 10, in fața Consiliului Județean Botoșani. În acea zi flămânzenii vor putea ieși în stradă revoltați de lipsa apei.

A devenit insuportabil pentru locuitorii cartierului de blocuri să care apă cu bidoanele de la fântânile din localitate pentru a se spăla și pentru a folosi toaleta. Disperați de incompetența și indiferența celor care au în administrare furnizorul de apă Nova ApaServ Botoșani, adică Consiliului Județean Botoșani, flămânzenii cer găsirea unei soluții de urgență”, este mesajul plin de revoltă transmis de organizatorii protestului.

COMMENTS