Facilități pentru românii care se vaccinează împotriva Covid: tichete de masă, de vacanță și loterii – noua strategie a Guvernului
22/07/2021 11:44 in STIRI

 

 

Românii care se vaccinează ar putea avea parte de mai multe facilități. Voucherele de vacanță sau loteriile cu prime în bani sunt doar câteva dintre propuneri. Ministerul Sănătății speră să îi convingă astfel pe români să se imunizeze împotriva noului coronavirus.

 

Stimulentele pentru vaccinare care sunt luate în calcul în prezent ar urma să fie diferențiate: tichete de masă pentru pensionari, tichete de vacanță pentru familiile care au copii și loterii pentru persoanele majore.

De aceste facilități vor beneficia doar persoanele care au o schemă de vaccinare completă. De asemenea, noua strategie a Guvernului îi vizează și pe medici. Cei care nu vor să se vaccineze ar putea fi obligați să se testeze periodic, pe cheltuiala proprie.  O decizie finală în acest sens nu a fost luată deocamdată.

Premierul Florin Cîțu a declarat că va face toate eforturile pentru a convinge populația să se vaccineze, aceasta fiind singura cale de a depăși pandemia. 

Sursa:Realitatea.net

 

 

COMMENTS