Accident cu victime pe drumul european D.E. 58 din județul Botoșani. Un șofer de 29 de ani a intrat cu mașina într-o autoutilitară
11/07/2021 15:11 in STIRI

Accident cu victime omenești, duminică, pe drumul european D.E. 58, pe raza orașului Flămânzi. Un bărbat de 29 de ani, din orașul Flămânzi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Spitalului, a lovit în partea din spate o autoutilitară staționată pe partea dreaptă a părții carosabile, cu luminile de întâlnire și avarie în funcțiune.

În momentul impactului, conducătorul autoutilitarei, în persoana unui bărbat de 52 de ani din orașul Hârlău, se afla în partea din față a vehiculului, fiind rănit ușor.

"Ambele persoane au fost testate cu aparatul alcooltest, valoarea indicată fiind de 0,79 mg/l alcool în aerul expirat, în cazul conducătorului auto de 29 de ani și negativ, pentru conducătorul autoutilitarei. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă”, a declarat ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Nicoleta Federciuc.

COMMENTS